Direct aanmelden

Locaties

De geolocatie van deze postcode kan niet worden bepaald.

ACHTERBERGSE ERVEN

De structuurvisie “Achterbergse West” is uitgangspunt geweest om tot een voorlopige stedenbouwkundige invulling te komen van dit gebied. In dit stedenbouwkundig plan is ruimte voor woningen in het koop- en (sociale)huursegment in een ruim opgezette, (kind)vriendelijke en autoluwe woonwijk. De exacte architectuur van de woningen en appartementen is nog niet bepaald, maar dit zal passen bij het dorpse karakter van Achterberg met veel aandacht voor een groene omgeving. Het plan voorziet in woningen voor vrijwel alle doelgroepen, dus gezinswoningen, appartementen, seniorenwoningen, en kavels voor tweekappers en vrijstaande woningen.

DUURZAAMHEID, MILIEU & ENERGIE

Vanzelfsprekend zullen duurzaamheid, milieu en het verantwoord omgaan met energie een voorname rol gaan spelen. Evenals een evenwichtige samenhang van natuur, rust en ruimte in een sociale woonbuurt.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een woning, schrijf u dan in als belangstellende via het aanmeldformulier op deze site. U wordt dan door makelaar op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen omtrent woningaanbod.

 

Omwonende of belangenorganisatie?

Omwonenden en belangenorganisaties die zich hebben gemeld tijdens één van de participatierondes worden door ons via email op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en inspraakmomenten. Hebt u zich niet aangemeld in het kader van de participatie maar wilt u wel op de hoogte worden gehouden over de voortgang en de procedure van het bestemmingsplan, dan kunt u zich daarvoor nog steeds aanmelden. U kunt hiervoor een email sturen naar [email protected]

 

Meer informatie?

Hieronder vindt u de meest recente documentatie van het plan, waaronder de nieuwsbrieven en de planvorming.

Nieuwsbrief juli 2024

Nieuwsbrief januari 2024

Nieuwsbrief november 2023

Nieuwsbrief augustus 2023

Ingediend bestemmingsplan

Publicatie ontwerp bestemmingsplan

Publicatie ontwerp beeldkwaliteitsplan

Publicatie ontwerp geurhinder

vogelvlucht met woningtypen

Presentatie gemeenteraad

Stedenbouwkundig plan

Presentatie inloopavond 2 februari 2023

 

 

 

 

LOCATIE

In dit stedenbouwkundig plan is ruimte voor woningen in een ruim opgezette,(kind)vriendelijke en autoluwe woonwijk, welke zal passen bij het dorpse karakter van Achterberg met veel aandacht voor een groene omgeving.

CONTACTFORMULIER

Vul hieronder jouw gegevens in om op de hoogte gehouden te worden

Mevr.
Dhr.
Fam.
Koop
Huur
Kavel / vrijstaande woning
Twee-onder-een kapwoning
Hoekwoning
Tussenwoning
Appartement
Seniorenwoning

* Deze velden zijn verplicht.